Wekelijkse Lezingen & Films

Het NVIC organiseert wekelijks lezingen (op donderdag) en filmavonden (op zondag). Wij hopen velen van jullie te mogen ontvangen!

NVICinema

Op zondagavonden presenteert het NVIC de NVICinema. We brengen een divers programma van Nederlandse of Vlaamse films, Egyptische klassiekers, maar ook eigentijdse Egyptische films en korte films van jonge ontluikende regisseurs, allemaal met Engelse ondertitels. We zetten ook de levendige discussies van vorig jaar verder samen met de regisseurs van de films.

De filmavonden beginnen om 19.30u stipt. De deuren gaan om 19u open. 

Lezingen


Het NVIC organiseert wekelijks op donderdag lezingen over een brede waaier aan onderwerpen. De lezingen starten stipt om 18u (de deuren gaan om 17u30 open).  

Raadpleeg onze Engelstalige website voor een overzicht van het programma. Gelieve er rekening mee te houden dat de plaatsen beperkt zijn. De lezingen beginnen zoals gepland en laatkomers worden niet meer binnengelaten. Na de lezingen wordt er een receptie aangeboden in de hal van ons instituut.

Raadpleeg de website en onze Facebookpagina in het geval van wijzigingen en voor bijkomende informatie over sprekers, onderwerpen en tijden.     

 
Laatst Gewijzigd: 13-11-2017