Accommodatie

Het gastenverblijf is op de bovenste verdieping van het Instituut.

Algemeen

Het gastenverblijf is op de bovenste verdieping van het Instituut.
 


We hebben vier gastenkamers (drie 2-persoons kamers en een 3-persoonskamer) met in totaal negen bedden. Er zijn twee badkamers, een salon en een volledig ingerichte keuken. De gasten hebben toegang tot ons dakterras.
Alle kamers zijn voorzien van een telefoon. Er is gratis Wi-Fi in het hele gebouw.

Vervoer van en naar het internationale vliegveld van Cairo kan op verzoek worden geregeld.


Tarieven in Euro's (per persoon/per nacht)

Aangesloten instellingen 1-pers.kamer        delen
Wetenschappelijk personeel 40 Euro 25 Euro
Studenten 25 Euro 15 Euro

Niet-aangesloten instellingen
1-pers.kamer delen
wetenschappelijk personeel 55 Euro 40 Euro
Studenten 40 Euro 20 Euro

Afhalen van of wegbrengen naar luchthaven Cairo
 
Tijdens werktijden NVIC 20 Euro
Buiten werktijden NVIC (en weekends en feestdagen) 30 Euro

Overige mededelingen

1. Reserveringen geschieden uitsluitend via het logiesaanvraagformulier of per E-mail (mits alle in het formulier gevraagde gegevens zijn vermeld) en gelden voor minimaal 2 nachten en maximaal 21 nachten. Bij voldoende ruimte kan daarna telkens voor 7 nachten worden bijgeboekt.
2.  Voor een overzicht van de aangesloten instellingen, klik hier.
3. Het tarief voor participerende instellingen kan ook berekend worden aan niet aan deze instellingen verbonden personen die bijdragen aan wetenschappelijke activiteiten (opgravingen e.d.) waarvoor het NVIC de faciliterende vertegenwoordiger is. Verzoeken hiertoe kunnen door de projectleiders aan de directeur worden gericht.
4. De aan het logies verbonden kosten moeten op de laatste werkdag voor het vertrek worden voldaan in Euro's of in Egyptische ponden. 
5. Doctoraal- c.q. licentiaatsstudenten worden op een wachtlijst geplaatst tot twee weken voor de aangevraagde aankomstdatum. Tot dat moment genieten docenten, promovendi e.d. prioriteit.
6. Logies is uitsluitend bedoeld voor personen die zich in Cairo bevinden vanwege activiteiten die samenhangen met de werkzaamheden van het NVIC. Voor eventuele partners of reisgenoten moet een apart logiesaanvraagformulier worden ingediend.
7. Aan kinderen onder de acht jaar kan in principe geen logies worden verleend.
8. Afhalen van en wegbrengen naar de luchthaven is niet altijd mogelijk. Bij grote vertraging van vluchten kan aanwezigheid van de chauffeurs niet worden gegarandeerd. Indien geen chauffeur beschikbaar, kan men het beste een limousine-taxi nemen (kosten ongeveer LE 100,00).
9. Bij aankomst op eigen gelegenheid kan men de sleutels in ontvangst nemen bij de beveiligingsmedewerker, naast de ingang van het Instituut

 
Laatst Gewijzigd: 28-10-2014