BA Semester Arabistiek en Islamkunde 2017

Bekijk hier het BA programma voor het voorjaar van 2017.

Algemene informatie

De focus van dit programma ligt op het bereiken van vloeiendheid in de taal, en het stimuleren van de vier basistaalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. Deze taal-component wordt gecomplementeerd met een cultuur-component, waarbij we studenten een dieper inzicht pogen te geven in de Egyptisch maatschappij, geschiedenis en cultuur. Dit programma wordt enkel aangeboden aan studenten van de deelnemende Nederlandse universiteiten. Daarnaast staat het programma ook open voor studenten van Thomas More (Antwerpen) en Hogeschool Zuyd (Maastricht). Hier vindt u alle informatie over het studieprogramma 2017.

Dit semester loopt van 29 Januari t/m 25 Mei 2017. Parallel aan dit programma zal ook het nieuwe BA programma Middle East Studies semester abroad van start gaan.   


Inschrijven

Na de inschrijfdatum (1 december 2016) krijg je meer praktische informatie toegestuurd over je verblijf in Cairo. Je zal ook regelmatig security updates over de situatie in Cairo ontvangen. Zoals de situatie er momenteel uitziet, zal het semester gewoon doorgang vinden. Het inschrijformulier vind je hier en kan worden verstuurd naar info@nvic.leidenuniv.nl.

Voorlopig lessenrooster

Klik hier voor het voorlopig lessenrooster van het BA programma Arabistiek en Islamkunde 2017.

 
Laatst Gewijzigd: 05-10-2016