Intensieve Zomercursus ECA en MSA (Beginners)

Van 18 juni tot 12 juli 2018 organiseert het NVIC een intensieve zomercursus Modern Standaard Arabisch en Egyptisch Arabisch dialect voor beginners.

Praktische informatie

De intensieve zomercursus voor beginners zal gehouden worden van 18 juni tot 12 juli 2018. Je zult vier uur per dag les hebben, van zondag tot en met woensdag. Op donderdag zul je meegenomen worden op verschillende excursies in de stad. De cursus heeft een studielast van 5 ECT's. Contacteer je eigen universiteit tijdig om deze studiepunten te laten valideren. Het NVIC heeft een aantal kamers in het gastenverblijf beschikbaar tegen een voordelig studententarief. Deze kamers worden vergeven op een first come, first serve basis. Daarnaast kan het NVIC studenten bijstaan bij het vinden van een geschikte flat en airport transfers verzorgen. Voor meer inhoudelijke informatie over deze intensieve zomercursus, zie de bijgevoegde uitgebreide cursusomschrijving (Engels).


Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor deze cursus bedraagt EUR 800, inclusief cursusmateriaal en excursies.

Inschrijven

Inschrijven kan tot 1 juni 2018. Een minimum van 5 en een maximum van 15 studenten kunnen geaccepteerd worden. Inschrijven kan door het bijgevoegde inschrijfformulier ingevuld op te sturen naar info@nvic.leidenuniv.nl  

 

 
Laatst Gewijzigd: 06-11-2017