Algemene & Privé cursussen

Het NVIC biedt verschillende academische cursussen aan binnen het kader van het onderwijs aan de deelnemende Nederlandse en Vlaamse universiteiten. Deze programma's worden jaarlijks aangeboden voor de studenten Arabistiek & Islamkunde en de studenten die zich met het oude Egypte bezighouden. Cursussen zijn gericht op het overbrengen van praktische vaardigheden en academische ervaringen in Egypte. Dit verrijkt de studie in Nederland of Vlaanderen met een belangrijk educatief aspect.

Algemene curcussen

Het NVIC biedt verschillende academische cursussen aan binnen het kader van het onderwijs aan de deelnemende Nederlandse en Vlaamse universiteiten.
Deze programma's worden jaarlijks aangeboden voor de studenten Arabistiek & Islamkunde en de studenten die het oude Egypte bestuderen.
De nadruk ligt bij onze studieprogramma's op het overbrengen van praktische vaardigheden en academische ervaringen in Egypte. Dit verrijkt de studie in Nederland of Vlaanderen met een belangrijk alternatieve dimensie.
Daarnaast kan de wetenschappelijke staf van het NVIC betrokken worden bij het begeleiden van scripties of thesissen, of andere individuele onderzoeksprojecten van studenten in Egypte.

Arabistiek & Islamkunde

Egyptische Archeologie

Nederlands als vreemde taal

*  Andere Cursussen  

* NIEUW: Midden-Oosten studies : Vanaf het 2e semester 2017


Informatie voor buitenlandse studenten die willen studeren in Nederland.


Privé cursussen

Wij stellen onze leservaring ook ter beschikking aan bedrijven, ambassades, internationale organisaties en individuen. Wij zijn zeer ervaren in het op maat maken van studie programma's gebaseerd op uw huidige bekwaamheid. Dit wordt aangeboden voor een scherpe prijs.

Mocht u gebruik willen maken van onze diensten neem dan contact met ons op via info@nvic.leidenuniv.nl.


 
Laatst Gewijzigd: 04-09-2016